Temps de flors 2016

Temps de flors 2016

És plena primavera i, com cada any per aquestes dates, la ciutat, i especialment el seu Barri Vell, multiplica la seva bellesa i capacitat de seducció amb motiu de la mostra “Girona, Temps de Flors”.

El llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals que porten a terme centenars de participants, professionals i aficionats sense distinció, transformen la ciutat en un subtil espectacle d’aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l’elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s’obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa. Així, al costat de les flors i el patrimoni, també hi ha una interessant oferta cultural, turística, gastronòmica i social que converteixen Girona en un reclam internacional.

Aquest dimecres 11 de maig l’exposició obre de nit fins a les 00:00 hores, amb aquest motiu es programarà un concert musical especial, de 21:30 a 23:30 hores. A càrrec de Elies Miralpeix Bosch, música per Handpan i Tongue Drums (i l’aigua).

Visita recomanable amb bona companyia.

flors-2016-001