Jardins

Ordenació d’accessos i entrada garden Art i Flora

INFORMACIÓ

El Projecte planteja l’ordenació de façanes i accessos de centre de jardineria Art i Flora de Platja d’Aro amb motiu de la seva ampliació.

 

S’ordena la zona de pàrquings i accessos de vianants a partir de creació d’una estructura de pèrgoles metàl·liques i una font actuant com a hall per a l’entrada del centre de jardineria. Es crea un passeig frontal que organitza la zona d’accés i els carros de compra, actuant com una plataforma de rebuda a tot el llarg de la façana.

 

Hem treballat amb materials Breinco per a crear paviments texturats i un graonat agradable i una font ornamental que forma un espai plaça per utilitzar com a zona de descans i gaudir del moviment i so de l’aigua.

 

El tractament de jardineria s’ha fet un jardí sec en contraposició amb la font en el qual s’acumula una seria de col·leccions de cactus, crasses i suculentes d’espècies diverses. Pel que fa a l’arbrat s’han plantejat grups d’Arecastrums, permeable a la vista, que actuen en massa.

 

Artiflora ara gaudeix d’un espai organitzat que facilita una còmoda rebuda al visitant garantit l’accessibilitat per tota mena de persona i un agradable hall exterior amb una font que garanteix un espai d’estada singular.

SITUACIÓ

Platja d’Aro – Baix Empordà

SUPERFÍCIE

2000 m2 aprox.

DATA EXECUCIÓ

2021