Jardins

Jardí a Taradell

INFORMACIÓ

Jugant amb els desnivells:
El projecte planteja la unió de dues parcel·les en una, separades per un gran talús de desnivell, aquest es fa transitable amb la creació d’un conjunt de graons que van adaptant-se a la topografia de manera progressiva aprofitant així de crear accessos des de totes bandes i fent el jardí totalment utilitzable. S’integra el bosc de roure existent, es crea un espai d’estar amb pèrgola amb unes àrees de jocs infantils a la zona de piscina. Es dissenya també una zona d’ombreig amb accés comat per els vehicles.
Concepte: Joc de desnivells progressius com a disseny per aconseguir una accessibilitat còmoda a tots els espais.
Noves tendències de jardins de baix manteniment: utilització de gespes artificials.
Nous sistemes de protecció de piscina a l’hivern i de seguretat amb nens de petita edat.

SITUACIÓ

Taradell

DATA EXECUCIÓ

Any 2015

SUPERFÍCIE

2.682 m²