';
Preloader logo

Sant Pere Pescador treballa per convertir el riu Fluvià en un atractiu turístic

Sant Pere Pescador treballa per convertir el riu Fluvià en un atractiu turístic

L’Ajuntament de Sant Pere Pescador ens ha encarregat un estudi paisatgístic del riu Fluvià, sobre la franja que va des del Parc del Riu fins a la reserva de Mig de dos rius, per tal de convertir aquest espai en un atractiu turístic.

El municipi de Sant Pere Pescador disposa de set quilòmetres de platges, però, entre aquest litoral i el poble, encara hi ha el riu Fluvià, que desemboca a la mateixa platja. “Tenim el riu una mica oblidat i és un valor natural al qual li podem treure més benefici i tots plegats n’hem de gaudir”, reconeix l’alcalde de Sant Pere, Agustí Badosa. Per tal de convertir aquest espai en un atractiu turístic, l’equip de govern ha encarregat un estudi al paisatgista Martirià Figueras sobre la franja que va des del Parc del Riu fins a la reserva de Mig de dos rius.

Trobareu la notícia al diari de l’Empordà. Podeu llegir-la entera aquí.

Aspecte Paisatge

ASPECTE PAISATGE SLU, és una empresa constituïda el 2 d’Abril de 1991. En l’actualitat dirigida per Martirià Figueras i Feixas disposa d’un equip tècnic de professionals pluridisciplinaris, experimentats en la creació i gestió d’espais verds. L’empresa es consolida en l’àmbit del paisatgisme alhora que evoluciona, creix i desenvolupa noves àrees de serveis al client, creant nous departaments especialitzats en disseny de mobiliari urbà i parcs infantils.

Dóna la teva opinió