';
Preloader logo

Notice: Undefined index: HTTP_USER_AGENT in /var/www/vhost/aspecte.net/home/html/wp-content/themes/ronneby/templates/side-area.php on line 2

Paisatgisme - Cursos fluvials, territori i litorals marítims

Projecte d’adequació de la zona d’estada de l’argilera i camí de vianants des de l’argilera fins la Platja de Grifeu – Llançà

Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges
Galeria imatges

INFORMACIÓ

Neix de la necessitat de facilitar una millor connexió per als vianants entre el port  de Llançà, la platja i  la urbanització de Grifeu, adequant el camí de vianants existent que transcorre annex a la carretera a Portbou N-260, per tal de convertir-lo en un tram més confortable i segur per als vianants.

En al seu inici, a la punta de Sant Jordi de la zona de l’Argilera, es crea una zona d’estada que actua de mirador davant del mar. També s’ha col·locat arbrat per donar algunes ombres que faran més agradable el pas, respectant en tot moment la vegetació autòctona i el límit de zona marítim terrestre.

AUTORS: Maritirà Figueras & Aspecte Paisatge
COL·LABORADORS: Serveis tècnics de l’Ajuntament de Llançà
SITUACIÓ: Llançà – Alt Empordà (Girona)
SUPERFÍCIE: 520ml i estada de 200m2
PRESSUPOST: 83.584€
DATA EXECUCIÓ: Març – Juny 2006

PROJECTES SEMBLANTS

PROJECTES SEMBLANTS