Poblat ibèric de Sant Julià de Ramis

Poblat ibèric de Sant Julià de Ramis

L’empresa Aspecte Paisatge SL ha fet el projecte per completar la museïtzació de l’espai, d’una hectàrea, cosa que permetrà conèixer, amb més detall, tant l’antic castell, més a prop de Campdorà, com el poblat ibèric, en direcció a Medinyà. Les obres ajudaran a reforçar les antigues muralles romanes i ibèriques.

L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis completarà, amb el finançament de l’Estat, la museïtzació del poblat ibèric Castellum Fractum (castell trencat), a la muntanya del poble. Així, es podrà completar la visita al jaciment arqueològic amb un camí circular que conduirà fins a la pineda de la Feixa Llarga i a l’església romànica dels Sants Metges. Les obres tenen un pressupost de 263.000 euros.

 

Aspecte Paisatge

ASPECTE PAISATGE SLU, és una empresa constituïda el 2 d’Abril de 1991. En l’actualitat dirigida per Martirià Figueras i Feixas disposa d’un equip tècnic de professionals pluridisciplinaris, experimentats en la creació i gestió d’espais verds. L’empresa es consolida en l’àmbit del paisatgisme alhora que evoluciona, creix i desenvolupa noves àrees de serveis al client, creant nous departaments especialitzats en disseny de mobiliari urbà i parcs infantils.

Leave a reply